Volgende week wordt weer een spannende week in GTST. Inmiddels zijn de spoilers bekend gemaakt voor volgende week, deze spoilers verraden dat er weer een hoop staat te gebeuren in Meerdijk. Een vakantie, spanning bij de Sandersen en de liefde van Sjors en Bing…

Charlie, Rik en Danny
Charlie raakt in paniek na een eis van Danny. Charlie wil verhuizen. Danny doet een toenaderingspoging tot Rik.

Bing en Sjors
De liefde tussen Bing en Sjors loopt weer op. De twee krijgen samen een relatie. Danny vindt het moeilijk dat Bing en Sjors weer samen zijn. Bing doet Sjors een sympathiek voorstel omtrent Lana.

Sjoerd en Rikki
Rikki heeft een verrassend (en stout) plan voor Sjoerd.

Lucas en Edwin
Edwin vindt dat Lucas anders tegen Anton moet doen en verbindt daar consequenties aan. Anton ziet het verdriet van zijn zoon en wil daar wat aan doen. Bianca is blij met Anton als hij voor het geluk van zijn gezin vecht.

Mysterieuze Frederik
Jack zet Rosa onder druk en krijgt te horen wie Lorena’s vader is. Dit stelt hem voor een lastige keuze. Maxime hoort Frederik uit. Lorena en Rosa komen recht tegenover elkaar te staan. Frederik maakt (weer) iemand ongelukkig. Maxime gelooft niet wat ze over haar vader hoort.

Vakantieplannen
Wiet heeft enthousiaste plannen voor het groepsuitje, maar die vallen verkeerd bij Nina. De jongeren arriveren op hun vakantieadres. Rikki draait verliefd om Sjoerd heen. Wiet voelt zich niet op haar gemak. Rond het kampvuur worden horrorverhalen verteld.

Veel spanning dus de komende tijd in GTST. Dus kijk, elke werkdag om 20.00 uur naar je dagelijkse portie soap op RTL 4.

Geef een reactie