Met de komst van Frederik, heeft Rosa weer een flinke rol te pakken in GTST. Rosa Gonzalez speelt al jaren de huishoudster van Ludo Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. Eerder dit seizoen kreeg ze een grotere rol, toen ze een date had met Jef Alberts.

Die verhaallijn is met een sisser afgelopen, jammer, aangezien Rosa veel plezier beleefde in deze verhaallijn. Maar met de komst van Frederik komt heel haar leven op de kop te staan.

Rosa krijgt weer een grote rol in GTST. Vanavond kunnen we in GTST al zien hoe ze voor het eerst oog in oog komt met Frederik. Ze schrikt en laat van schrik het dienblad, met de kopjes koffie en thee, uit haar handen vallen. Ludo en Janine merken argwaan. Wat is er aan de hand? Waarom komt Frederik ineens terug? Waar kende hij Maxime van? Waarom reageerde Rosa zo verschrikt?

Uit de spoilers kunnen we al wat meer informatie halen. Frederik schijnt namelijk een flink verleden te hebben met de familie Sanders en Rosa. Lorena is zeer geïnteresseerd in Frederik, terwijl Rosa liever niets met hem te maken wil hebben. Hierdoor komen Lorena en Rosa lijnrecht tegen over elkaar te staan. Jack wil weten wat er aan de hand is met Rosa, hij zet haar onder druk om te weten te komen wie Lorena’s vader is. Volgens de biografie van Lorena is Marciano Gonzalez haar vader, maar is dat wel haar echte vader!? Daarnaast staat in de spoilers:”Maxime gelooft niet wat ze over haar vader hoort.”. Krijgt ze deze informatie ook via de mysterieuze Frederik? Aangezien hij een goede band had met Maximiliaan Sanders, de vader van Ludo en Maxime…

Rosa kan in ieder geval haar hart weer op halen. De komende weken heeft ze een grote rol in GTST en hoe de ontwikkelingen verder zullen lopen kunnen we elke werkdag om 20.00 uur zien op RTL 4 in een nieuwe aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden.

4 comments on “Rosa (weer) een grote rol in GTST

 1. Echt jammer!
  Ik vond het een leuke vrouw om naar te kijken , en haar rol kon best nog wel iets uitgediept worden,
  Nou ja , de eesrte 2 afleveringen vielen me toch al een beetje tegen .
  Wel jammer dat het bericht al weer was uitgelekt bij Albert Verlinden !!!!!

 2. echt kut dat ze er uit gaat moet net als de rest o is het leuk en dan komt overal een einde aan echt jammer hoop dat het wel zo ding blijft houden go die tanja er uit niet de leuke mensen

 3. Schandalig dat Rosa na 11 jaar trouwe dienst zomaar uit het verhaal wordt geschreven…
  Ik vind dit echt niet kunnen hoor…er was best nog veel leuks uit haar rol te halen
  Laat Tanja/Tineke maar het veld ruimen…

  Elly/Rosa we staan achter je hoor….al zal het wel niet helpen

Geef een reactie