• 24 mei 2011
  • Redactie
  • 2

Raynor Arkenbout speelt al enige tijd de rol van de homoseksuele Edwin Bouwhuis in Goede Tijden Slechte Tijden, toch zet de acteur zich niet in voor homo-emancipatie.

Naar eigen zeggen wordt Raynor vaak uitgenodigd voor homo-evenementen, maar voor de acteur zelf blijft het toch alleen bij het spelen van de rol. “Ik word wel eens uitgenodigd en ik ga er ook af en toe naartoe. Maar het homo zijn blijft toch gewoon een acteerklus voor mij. Ik zet me niet in voor homo-emancipatie.” aldus Raynor.

De acteur is ondertussen al helemaal gewend aan het spelen van een homo. “Ik ben hartstikke hetero, maar een vrijscène met Ferry Doedens levert voor mij geen problemen op. Ik zeg gewoon tegen mezelf dat ik verliefd ben, op die jongen die voor me staat en dan beeld ik me in hoe dat zou zijn!” Onderlaatst had Raynor Arkenbout een vriendin. Zij vond het maar raar dat Raynor zoende met een jongen. Ook zijn vrienden maakten er wel eens grapjes over. “Gelukkig vinden ze het nu niet meer raar!” aldus de acteur.

2 comments on “Raynor: ‘Ik zet me niet in voor homo-emancipatie!’

Geef een reactie