Dit jaar nog zal het vierde deel van de DVD box van GTST worden uitgebracht. Eerder werden al seizoen 1, 2 en 3 uitgebracht op DVD. De DVD boxen waren een groot succes, velen fans lopen storm voor de beginjaren van Goede Tijden Slechte Tijden.

Op de DVD van het vierde seizoen speelt Martine Hafkamp een grote rol. In de soap is dan te zien hoe Koen Heeze wordt ingeschakeld om aartsrivale Helen Helmink uit de weg te kunnen ruimen. Maar ook is het de beurt aan Roos en Arnie om met elkaar in het huwelijk te treden, wordt Guusje (het zoontje van Suzanne) geboren en komt de affaire tussen Linda en Robert uit. Met de bewuste spiegel val scene tot gevolg.

De DVD box wordt door Bridge Entertainment op de markt gebracht en wordt medio oktober verwacht. De adviesprijs is 47,99 euro.

2 comments on “Ook seizoen 4 komt op DVD!

Geef een reactie