• 19 mei 2011
 • Redactie
 • 17

Met gepaste trots presenteert de redactie van GTST Fanclub.nl vanavond haar nieuwe website. Onze nieuwe rijk gevulde website is online gegaan. En we zijn er blij mee! De website moet voor interactie gaan zorgen tussen de GTST fans met een forum, velen video’s en een scala aan informatie.

De nieuwe website is een realisatie van Henri Verhagen. Naast de nieuwe website betekent de nieuwe website ook een fusie met de voormalig website de GTST Nieuwskrant. Vanaf vandaag is deze GTST fansite overgegaan in de GTST Fanclub en zal deze redactie zich ook inzetten om de GTST Fanclub tot een succes te maken. Er wordt al maanden gewerkt naar de lancering van deze nieuwe website. De nieuwe website kent velen nieuwe grote functies, zoals velen video’s, uitgebreide biografieën, een forum, het GTST Magazine en een overzicht van alle geboortes, sterfgevallen, rolwisselingen en huwelijken uit GTST.

Dit is de plaats voor het ultieme GTST gevoel. De thuishaven voor elke fan van Goede Tijden Slechte Tijden. De redactie wenst u daarom ook heel veel plezier op onze nieuwe GTST website.

17 comments on “Nieuwe GTST website online!

 1. Hoi,

  Ik had gelezen dat de winnaar van de gnk vandaag, vandaag bekend zou worden gemaakt. maar ik lees het nergens misschien kunnen jullie mij verder helpen

  groetjes

 2. Op de andere site keek ik elke week wat er de volgende hele week op gtst kwam maar dat mis ik hier, waar kan ik dat nu vinden??

 3. @ Dewia : ja dat klopt dat de gnk vandaag bekend zou worden en ik denk eerlijk gezegd dat jij dat bent. mischien komt het nog !
  Ik hoop dat er weer wat nieuws te spelen valt ! Deze site is ff wennen hoor !

 4. Beste Dewia, Nanda,

  De winnaar wordt zo snel mogelijk geplaatst, er is iets technisch iets mis gegaan.

  Brian (Redactie GTST Fanclub)

 5. Hallo,

  de winnaar van het bellen zou vandaag bekend gemaakt worden, ik was tiende beller maar heb nog niks gehoord kunnen jullie mij verder helpen

  Groetjes Samantha

 6. Hey,

  Ik wil super graag dat de dood van Danny de Jong nog een keer word onderzocht en dat ze er dan achter komen dat Asyen hem van de trap afduwt!
  Ze zijn nu namelijk ook bezig met een onderzoek naar Asyen.

  Groetjes Eveline

 7. hallo,

  ik ben een grote fan van gtst ik volg het ook altijd.
  ik hou van acteren het liefst wort ik zelf actrice .
  ik zou ook wel een gastrol willen spelen en ik denk meer mensen, maar ik woon in arnhem,
  en dat is volgens bij heel ver van de studio,
  dus ik dacht mischien kunnen jullie is een gastrol weggeven & dan dat jullie het vervoer betalen?
  het is maar een idee ik zou het geweldig vinden!!

  -XxXx- grote fan …

Geef een reactie