• 15 mei 2011
  • Redactie
  • 0

Het kan natuurlijk niet uit blijven ook, maar GTST Fanclub kan u als eerste melden dat het geheim van Rosa niet meer lang een geheim blijft. De verhaallijn rond Frederik van Rossum zal uitlopen tot een zinderende cliffhanger, zo blijkt uit al opgenomen scenes van GTST.

Op het landgoed Hartenlust in Bloemendaal zijn op 10 maart heftige scenes opgenomen. Hierin hebben Jette van der Meij (Laura) en Gigi Ravelli (Lorena) een grote rol gehad. Op 11 maart berichtte wij al van de heftige opnames. De scenes zijn opgenomen met een toen nog onbekende acteur. Inmiddels weten we dat dit Ronald Top is, die de rol van Frederik van Rossum vertolkt.

Lorena komt er er achter wie haar vader is. Dit resulteert in een flinke woordenwisseling met haar vader! Er zijn zeer heftige opnames opgenomen op de parkeerplaats van landgoed Hartenlust in Bloemendaal. “Wat schreeuwen die acteurs zeg! De scene speelt zich af langs ons raam. Onze gordijnen moesten dicht, dus wij komen zelf niet in beeld.”, zo liet een omwonende weten. Naar verwachting zal de aflevering zeer binnenkort al worden uitgezonden.

Geef een reactie