• 13 mei 2011
  • Redactie
  • 0

Weekblad Story heeft flink geblunderd in haar nieuwe uitgave. Zij kopte groot dat GTST actrice een nieuwe lover zou hebben. Het zou gaan om een 29-jarige kale man.

Lieke van Lexmond kwam echter niet meer bij van het lachen na het lezen van de berichtgevingen. Haar nieuwe ‘lover’ blijkt namelijk niemand minder te zijn dan haar eigen broer!

Het roddelblad kwam met de onthulling door deze foto. In RTL Boulevard vertelde Lieke van Lexmond wat zijn van de onthullende foto vond. “Als ik me druk moet gaan maken om door wie ik allemaal gefotografeerd word voor mijn huis… Ik ben al zo vaak “betrapt”, vervolgens nu mijn broer, dus dat zegt eigenlijk genoeg. Ik kan met geen enkele man meer een drankje doen of het is al mijn nieuwe liefde”, zo zegt Lieke.

 

Geef een reactie