• 11 mei 2011
 • Redactie
 • 11

Dit jaar hoeven we niet lang te doen zonder onze favoriete soap Goede Tijden Slechte Tijden. GTST zal namelijk een hele korte zomerstop hebben. De soap stopt pas op 8 juli met een zinderende zomercliffhanger en zal op maandag 29 augustus weer hervat worden met het nieuwe seizoen.

Hiermee is de zomerstop twee weken korter dan voorgaande jaren.

Op maandag 29 augustus start dan alweer het 22e seizoen van de langstlopende soap van Nederland, zo meldde de redactie op de officiele website van GTST. Voorgaande jaren hanteerden RTL een zomerstop van negen weken. Dan zou in dit geval GTST pas weer hervat moeten worden op 12 september. Maar dit blijkt dus niet het geval. Wellicht is het grote succes van GTST één van de redenen dat RTL de zomerstop inkort. Het afgelopen seizoen heeft GTST zich weer helemaal op de kaart gezet en zijn de kijkcijfers explosief gestegen. De zomerstop zal worden opgevuld met het RTL-programma ‘Ik kom bij je eten’, programma waarin BN’ers bij elkaar komen eten. Ferry Doedens zal hier ook aan meewerken, de presentatie is in handen van ex GTST’er Koert Jan de Bruijn.

 

11 comments on “Korte zomerstop voor GTST

 1. ik haat de zomerstop, maar ik vind het altijd wel echt n vet einde. ik ga gtst missen.
  leukste soap en het enige wat ik op tv kijk, de enige reden waarom ik de tv aanzet.

 2. Super.. ik woon in frankrijk.. en heb geen ned. Televisie.. maar via. Uitzending gemist of youtuube kan ik het toch volgen!! Super!! Das echt mijn momentje van mij, gr cin

 3. Heerlijk even een rustpunt om 20:00 gezellig kijken naar onze favoriet soap
  Fijn dat het nu langer doorgaat tot 8 juli en het weer begint op 29 aug

 4. ik volg gtst al vanaf het begin en nou sinds 2 jaar kijkt me zoontje van 3 ook mee (soms) en dan zitten we met zijn drietrjes gtst te kijken. ik vind het helemaal geweldig

 5. laat de soap nog jaren door gaan super vette soap goede tijden we kijken ierder dag en als we niet kunnen kijken dan via tv gemist ga zo door

  groetjes tamara

Geef een reactie