• 21 mei 2011
  • Redactie
  • 0

De spanning loopt steeds verder op in Goede Tijden Slechte Tijden. De eeuwige vete tussen Maxime en Ludo wordt weer opgevoerd, maar ook het tripje van de jongeren verloopt niet helemaal vlekkeloos. Lees gauw wat er de komende week de inwoners van Meerdijk staat te wachten.

Maandag 23 mei
Maxime ergert zich aan Ludo’s arrogantie en ziet niet dat het verleden hem diep raakt. Noud is geschokt als hij Nina tekeer hoort gaan tegen Wiet. Lorena laat zich van haar meest optimistische kant zien als het flink tegenzit. Maar houdt ze dit vol?

Dinsdag 24 mei
Jack hoort van wraakplannen en probeert die te beteugelen. Charlie verlangt naar een stabiele relatie en wordt door Bianca op een idee gebracht. Rik en Bing verwensen Jef (die maar niets van zich laat horen) als er acuut een kok nodig is in de Koning. Een bekend gezicht zorgt voor de oplossing.

Woensdag 25 mei
Bing wil dat Jack uitzoekt waar Jef is. Rik kan Charlie er niet van overtuigen dat haar plan zinloos is en moet er dus aan mee doen. Rikki heeft het even moeilijk met Sjoerd.

Donderdag 26 mei
Tussen Ludo en Maxime speelt zich een voorzichtige toenadering plaats. Om dit te vieren, nodigt ze zichzelf uit bij Frederik. Daar gaat het mis. In het vakantiehuisje gaan de jongeren glaasje draaien. Alles is leuk en lachen, totdat zich een bekende meldt.

Vrijdag 27 mei
Maxime voelt zich misselijk, misbruikt en alleen. Ze krijgt de schrik van haar leven als Frederik plotseling in de kamer staat. Lorena heeft iets te bewijzen en zoekt uit hoe een DNA-test werkt. Wiet wil nog eens glaasje draaien en vraagt hulp aan Sjoerd. De uitkomst is verbijsterend.

Veel spanning dus weer de komende week. GTST, iedere werkdag om 20.00 uur op RTL 4!

Geef een reactie