Terwijl Nederland al lang en breed ligt te genieten van het heerlijke zomerse weer, laat de zomerstop van soapend Nederland nog even op zich wachten. De zomerstop van GTST zal namelijk pas op 8 juli inluiden. Vanaf deze datum begint dan ook het nieuwe seizoen van het programma ‘Ik kom bij je eten’.

Het soapgevoel blijft toch op de zender. Want als u tijdens het tv-seizoen lekker geniet van GTST, kunt u nu ook in de zomerstop blijven genieten van de soapies op tv. In navolging op Jan Kooijman (bekend als Danny in GTST), is ook voormalig GTST acteur Koert-Jan de Bruijn te zien in het nieuwe seizoen. Hij speelde jarenlang de rol van Dennis Alberts.

En of dat nog niet genoeg soap was op de zwoele zomeravond, zal ook Ferry Doedens zijn gezicht laten zien in het seizoen. Ferry Doedens, bekend als Lucas Sanders in GTST, maakte dit bekend op de social media. Ferry mocht voor het programma zijn kookkunsten laten zien en ook werd er uitgebreid met hem gepraat over zijn levensloop. Wanneer de uitzending met Ferry Doedens exact wordt uitgezonden is nog niet bekend.

Geef een reactie