• 15 mei 2011
  • Redactie
  • 0

Joep Sertons, bekend als de huisarts Anton Bouwhuis in GTST, is in de bres gesprongen voor oud-showbizz collega Marlies van Alcmaer. De 73-jarige actrice had gehoopt, maar nooit meer verwacht ooit nog op een set te staan.

Marlies van Alcmaer kreeg landelijke bekendheid door haar grote rol in de serie Westenwind en Spijkerhoek. Haar oude collega Joep Sertons heeft een goed woordje gedaan voor de actrice, waardoor Marlies binnenkort haar opwachting maakt in de Aalsmeerse studio waar de soap Goede Tijden Slechte Tijden wordt opgenomen.

In de populaire dagelijkse soap GTST zal Marlies van Alcmaer de rol van Maxime’s stiefmoeder spelen. Aan weekblad Story zegt ze:”Joep hoorde van deze gastrol en vond mij hier heel geschikt voor. De laatste jaren heb ik niets meer gedaan op het acteergebied. Mijn laatste gastrol dateert van 2007, dat was in Grijpstra en de Gier.”

Wanneer we Marlies van Alcmaer in GTST kunnen verwachten is nog even afwachten.

 

Geef een reactie