• 27 mei 2011
 • Redactie
 • 6

Fans van GTST moeten tijdelijk afscheid gaan nemen van superhunk Jan Kooijman. Jan Kooijman, die de rol van Danny de Jong speelt in GTST, zal voor vier maanden Goede Tijden Slechte Tijden verlaten. De rede van zijn tijdelijke exit is de welbekende flexwet.

Zijn vriendin Henna Lee is zwanger en Jan kan zodra hij vader is zoveel mogelijk bij zijn vriendin zijn. In juli wordt hun eerste kindje verwacht en kunnen de twee volop genieten van het kersverse ouderschap. De acteur heeft dit laten weten aan RTL Boulevard. Inmiddels is ook al bekend dat het een meisje gaat worden. Jan Kooijman liet eerder aan RTL Boulevard weten:”Vanaf deze zomer heb ik twee mooie vrouwen in huis. Fantastisch!”.

Aangezien Kooijman inmiddels 3 contracten heeft gehad moet hij tijdelijk uit GTST voor de flexwet. Ook Mark van Eeuwen heeft dit jaar weer last van de flexwet.

6 comments on “Jan Kooijman 4 maanden uit GTST

 1. Aaah, super dat hij vader word!
  Maar zo stom dat hij 3 maanden niet in GTST komt!!!!!!!!!
  Waaaaah! hij moet in elke aflevering te zien zijn!
  Me klasgenoten weten wat ik zou zeggen!

  xx

Geef een reactie