• 31 mei 2011
  • Redactie
  • 2

De cast van Goede Tijden Slechte Tijden is druk bezig met opnames voor het nieuwe seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden. Op Twitter komen al verschillende hints naar het nieuwe seizoen binnen. Zo twitterde Marjolein Keuning dat ze op 26 mei 2011 opnames had op een begraafplaats.

De geruchtenstroom draait natuurlijk op volle toeren. Wat moet Maxime Sanders op een begraafplaats? Zal er iemand zijn overleden in GTST? Frederik? Of zal Maxime bij het graf van haar vader Maximiliaan Sanders gaan kijken?

Het is niet bekend of meerdere acteurs opnames hadden op de begraafplaats. In het nieuwe seizoen zullen we het allemaal te weten komen.

2 comments on “GTST-opnames op begraafplaats

  1. Pingback: GTST-opnames op begraafplaats | GTST Fanclub – Alles over de soap … | loannlwebsites.com

Geef een reactie