• 24 mei 2011
  • Redactie
  • 0

Tot op voor kort was het een groot geheim. Wie was de zangeres van de huidige leader van de soap Goede Tijden Slechte Tijden. Lieke van Lexmond heeft het geheim van GTST echter weten te onthullen. Lieke van Lexmond confronteerde de zangeres van de leader in de backstage show van X-Factor hiermee.

Één van de dames van de populaire groep Sim’Ran is verantwoordelijk voor de intro van uw favoriete soap. Vorig jaar heeft deelneemster Lysa de tune van GTST ingezongen. “Ik was bij GTST en toen kreeg ik te horen dat jij de tune inzingt”, zo vertelt Lieke in de backstageshow. ‘Ze vragen dus steeds of ik dat ben, nou nee hoor. Dat is die kanjer naast mij’. GTST doet altijd erg geheimzinnig over de stem achter de tune, maar met haar performance in de huidige reeks van X Factor kunnen zij er ook niet om heen. “Nu hebben we eindelijk een gezicht bij de tune.”, zo vertelde Lieke van Lexmond.

Geef een reactie