RTL heeft momenteel te kampen met een fikse storing. De website kampt met een storing, waardoor het niet mogelijk is om de shortie en aflevering te bekijken. Normaal wordt meteen na de uitzending de aflevering op RTL XL geplaatst, daarbij wordt ook altijd de shortie voor de volgende aflevering online gezet.

In deze shorties is een 3 minuten durende samenvatting te zien, met daarin het verloop. Maar ook de aflevering van vanavond is nog net te zien. RTL zet momenteel alle zeilen bij om de storing zo spoedig mogelijk op te lossen en liet weten:”Door een technische storing is het niet mogelijk om de GTST shortie van aanstaande maandag te plaatsen. Zodra de storing voorbij is, staat de shortie zo snel mogelijk online. Onze excuses voor het ongemak!”.

Het blijft dus nog even afwachten hoe het afloopt tussen Rik en Charlie in Goede Tijden Slechte Tijden.

 

Geef een reactie