GTST fansites zijn er anno 2011 genoeg. Nieuws, spoilers en video’s, ze zijn echt overal te vinden! Diverse web-logs voor en door fans zijn inmiddels bekend. Echter zal er 20 mei een opmerkelijke verschuiving komen. Dan zullen namelijk verschillende fansites een fusie maken.

Één van de eerste web-logs die een fusie zal maken is de GTSTNieuwskrant. Deze web-log zal vanaf 20 mei gaan fuseren met de GTST Fanclub. De GTSTNieuwskrant bestaat op die dag 4 jaar en heeft zich gekenmerkt met de velen rubrieken. Op een gloed nieuwe website zullen zij verder gaan.

De bestaande GTST fansites komen samen tot een nieuwe GTST community. “De GTST Community zal GTST Fanclub gaan heten, op basis van de huidige website gtstfanclub.nl. De GTST Fanclub krijgt hiermee een nieuwe doelstelling. We plaatsen niet alleen nieuws, spoilers en video’s, maar we willen interactie met onze bezoekers. Door middel van een forum en rubrieken, wordt dit zo gedaan.”, aldus de beheerder van de GTST community.

De websites samen die zullen gaan fuseren hebben een totaal bereik van 3500 unieke bezoekers per dag. Daarmee wordt de GTST Fanclub de grootste (GTST) fansite van Nederland. De website zal bestaan uit veel nieuws, video’s, uitgebreide biografieën, uitgeschreven verhaallijnen, achtergrond informatie, een forum en het GTST Magazine.

‘Het is voor ons de uitgelezen kans om het gevoel en de kracht van De GTSTNieuwskrant door te zetten op De GTST Fanclub. Doormiddel van een fusie bundelen we onze krachten en komen we er sterker uit dan ooit. Voor de GTSTNieuwskrant betekent dit concreet dat bekende en geliefde rubrieken mee gaan naar De GTST Fanclub. Wij zijn trots op 4 jaar de GTSTNieuwskrant en gaan met volle overtuiging deze prachtige stap aan.’ aldus de redactie van de GTSTNieuwskrant.

Geef een reactie