• 18 mei 2011
  • Redactie
  • 1

De cast van GTST kan rekenen op twee nieuwe vrouwelijke leden. Dit blijkt uit de spoilers voor de komende twee weken. Het gaat om twee vrouwelijke gastrolspeelsters die het hart van Rik goed op hol gaan brengen. Van één van de spelers is nog geen naam bekend, het andere personage zal ‘Tineke’ gaan heten.

Vanaf 30 mei zullen de vrouwen een entree maken in het leven van Rik. In de spoilers staat geschreven:”Rik loopt een verleidelijke vrouw tegen het lijft.”. Een dag later staat er in de programmering dat Charlie Rik terug wil, maar Tineke weet dat Rik een andere vrouw mee naar huis heeft genomen. Maar er is nog meer. Want Laura doet een ontdekking over Tineke op 1 juni in GTST.

Het is nog onduidelijk wie die ‘verleidelijke’ eerste vrouw is, die door Rik mee naar huis wordt genomen. Maar ook is het plan van Tineke nog niet bekend. Dat zal de tijd dus moeten uitwijzen in Goede Tijden Slechte Tijden.

 

1 comment on “GTST cast wordt uitgebreid

Geef een reactie