Vanmorgen stroomden de eerste figuranten al binnen in de studio’s van Amsterdam voor de opnames van de zomercliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden. Normaal gesproken worden op donderdag vaak buitenopnames gemaakt voor de soap, maar deze week vonden de buitenopnames al op dinsdag plaats.

Onder andere Ferry Doedens, Robin Martens, Guido Spek en Raynor Arkenbout waren toen in Bussum. Ferry en Raynor deden erg geheimzinnig over deze scènes. Zullen ze ook met de cliffhanger te maken hebben?

Alles duidt erop dat de acteurs vandaag in een feeststemming waren. Robin Martens twitterde zelfs dat het werken vandaag een feest was. Ook de foto van Lieke van Lexmond en Everon Jackson Hooi, die vanmiddag tijdens de opnames gemaakt is, toont beide acteurs in pak in de club Dansatoria. Verder was het heel opmerkelijk dat heel de cast aanwezig was tijdens de opnames. We hebben niet veel eerder kunnen zien dat de zomercliffhanger alle personages bevatte. Alles duidt dus op een grootse bruiloft.

Enkele weken geleden werd er al bekend dat er opnames zijn geweest van een bruiloft op het strand in IJmuiden. Zullen vandaag de opnames van het feest zijn geweest wat in Dansatoria gevierd wordt? De eerstvolgende bruiloft zal namelijk de dertigste bruiloft zijn in de geschiedenis van Goede Tijden Slechte Tijden. Cliffhangerwaardig of niet?

3 comments on “‘Grote bruiloft in zomercliffhanger GTST!’

  1. ZIN IN!! maar niet in de zomerstop:(

    hopelijk nina en noud trouwen!! Marly en Ruud waren namelijk allebei aan het twitteren dat ze een lange en spannende dag hadden 😀

    IJMUIDEN 🙂

  2. Pingback: Grote bruiloft | Kimshin

Geef een reactie