• 26 mei 2011
  • Redactie
  • 2

De afgelopen week is de spanning weer flink opgelopen in Meerdijk. Drie verhaallijnen houden de gemoederen goed bezig. Op Twitter is elke avond een explosie van tweets rond en na de uitzending van Goede Tijden Slechte Tijden. En ook morgen zal zo’n Twitter explosie niet te voorkomen zijn als Frits zich meldt.

Vorige week wisten wij al te melden dat het personage Frits van Houten terugkeert in de soap GTST. Morgen gaat het dan gebeuren. Tijdens het glaasje draaien heeft zich een geest gemeld, al snel blijkt het te gaan om Frits van Houten. Of de acteur Casper van Bohemen ook nog een rol zal spelen of dat het om de ‘geest’ blijft gaan, blijft vooralsnog een raadsel.

Maar ook de verkrachting van Maxime houdt de gemoederen goed bezig. Net nadat ze de eeuwige vete met haar broer Ludo Sanders heeft bijgelegd wordt ze door Frederik bruut verkracht, na een kort gezellig samen zijn… En dan hebben we nog de relatie van Rik en Charlie. Rik reageerde woest op Charlie, ook dit maakte heel wat tongen los op Twitter.

Discusseer in ons forum mee over de aflevering van vanavond.

2 comments on “Frits meldt zich in GTST

  1. mijn naam is wilma vindt je films leuk en je fan club graag wil i iets van jou weer horen
    oke tot schrijven weer

Geef een reactie