• 18 mei 2011
  • Redactie
  • 0

De GTST Fanclub weet u exclusief als eerste te melden dat Casper van Bohemen voor heel even een korte comeback zal maken in de soap Goede Tijden Slechte Tijden. De geruchtenmachine loopt overuren op internet. In diverse fora wordt er druk gespeculeerd over GTST, vooral de spoilers die bekend zijn gemaakt houden de gemoederen flink bezig. Het gerucht dat Frits van Houten terug komt in de soap blijft steeds meer oplaaien.

In de spoilers staat geschreven:”In het vakantiehuisje gaan de jongeren glaasje draaien. Alles is leuk en lachen, totdat zich een bekende meldt. Wiet wil nog eens glaasje draaien en vraagt hulp aan Sjoerd. De uitkomst is verbijsterend. Wiet bekent iets aan Jack.”. Wiet is de dochter van Frits van Houten. Casper van Bohemen zou in GTST zijn comeback maken en zijn rol waarnemen als geest, zo wordt gespeculeerd.

De soap Goede Tijden Slechte Tijden nijgt weer richting de virtuele wereld te trekken als de jongeren willen gaan glaasje draaien. Als dit uitloopt op een verhaallijn zit er de kans behoorlijk in dat andere oud GTST’ers ook een eenmalige comeback maken in de serie. In fora wordt bijvoorbeeld ook al gesuggereerd dat ook Rikki contact wil met haar moeder. Ook zij gaat glaasje draaien, waarmee ze contact krijgt met haar overleden moeder Anita, gespeeld door Sabine Koning.

Hoe deze verhaallijn zich verder gaat ontwikkelen blijft nog even afwachten. We zien het de komende weken in Goede Tijden Slechte Tijden.

 

Geef een reactie