Ruim twee weken geleden meldde de GTST Fanclub u al dat het personage Frits van Houten naar alle waarschijnlijkheid zou terugkeren in de serie. Casper van Bohemen zou opnieuw in de huid kruipen van badguy Frits van Houten. Na een Twitter explosie van reacties en verontwaardigde reacties van fans van Goede Tijden Slechte Tijden, wijst er steeds meer op dat de speculaties kloppen.

Diverse GTST fansites komen nu (pas) met de berichtgevingen, maar twee weken geleden plaatste wij al dit bericht. Inmiddels zijn er steeds meer redenen om aan te nemen dat Casper van Bohemen inderdaad weer (tijdelijk) zijn comeback maakt in de soap. Dit sinds hij is gespot in en rond de studio’s van GTST. Zo is er zelfs een foto op Twitter opgedoken, waar hij met GTST personeel op te zien is. Wanneer we Frits in de soap zullen gaan zien is nog niet bekend. Naar alle waarschijnlijk sluit zijn comeback aan op de verhaallijn rondom Wiet, in dat geval zal Casper van Bohemen te zien zijn als geest…

De afgelopen week konden we zien hoe de jongeren in het vakantiehuisje gingen glaasje draaien. Frits meldde zich en dit kan Wiet niet loslaten. Terwijl niemand gelooft in geesten, kan Wiet het maar niet los laten.

15 comments on “‘Frits terug in GTST!’

 1. Wat een fouten staan hier. Allereerst zijn die meisjes op die foto geen personeel, maar fans. Bovendien wordt hier gezegd dat Frits terugkeert, terwijl de schrijfstijl van dit bericht alleen maar speculeert over een terugkeer… Met andere woorden: het kan, maar ook niet.

 2. Wat een onzin dit bericht zeg! Die dames zijn geen staff van GTST maar fans ofzo. Tenminste ik ken ze niet. Verder nemen wel oud collega’s een kijkje op de set van de soap. Het zou dus kunnen kloppen, maar er zit ook een grote kans in van niet ;););)

 3. Nee dus. Het personage Frits van Houten kan niet functioneren in deze kinderserie. Daarom zal hij ook zeker niet terugkeren.

 4. ik denk niet dat hij terugkomt ( hoe moet dat gebeuren eigenlijk hij is dood xD
  maar ik zou het wel leuk vinden als hij terug komt!

 5. Hij kan toch niet terugkomen/
  hij is dooood
  hij kan toch niet opstaan uit de dood ofzo?
  Maar wiet heeft wel contact met hem, dus bedoelen ze dat misschien met zn terugkomst?

 6. Hij komt terug als geest. Dus hij kan gewoon terugkomen. En hij zal Wiet helpen om de bruiloft stuk te maken. Wiet draait helemaal door, en gaat waarschijnlijk alles doen, wat Frits zegt.

 7. Waarom zou het niet kunnen? Frits is misschien dood, maar daar verzinnen ze heus wel wat op.

  Ik bedoel .. Frits heeft nog een tweelingbroer? Verzinnen ze er toch nog gewoon eentje bij. Dan was dat diegene die in de kist lag, en liep Frits ergens gewoon dood leuk rond?

  Ze kunnen vanalles verzinnen! Dus het kan.
  Maar of het echt gebeurd .. Dat is ten tweede.

  Lijkt me opzich wel leuk!

 8. Als eerste wil ik even zeggen dat ik deze meisjes ken.
  Deze foto is genomen op Jeugdtheaterschool Rabarber, Want daar geeft Caspar les namelijk Soap acteren en ook maakt hij toneelstukken en geeft hij ook gewoon normaal toneel les. Ze zijn geen figuranten maar gewoon leerlingen van Jeugdtheaterschool Rabarber in Den Haag.

  groetjes, Jeugdtheaterschool Rabarber

Geef een reactie