Morgen stijgt de spanning in GTST weer tot ongekende hoogte. Maxime zal namelijk verkracht worden door Frederik. Hieruit wordt steeds meer duidelijk uit de verhaallijn van de mysterieuze zakenman die Meerdijk al een tijdje flink op zijn kop zet.

Frederik weet al vanaf zijn entree heel wat los te maken in Meerdijk. Hij blijkt bizar veel te weten over het verleden van de familie Sanders. Iets wat vooral Ludo niet waardeert. Morgen loopt de verhaallijn tot een nieuwe climax. Maxime besluit het verleden te willen begraven en gaat naar Ludo. Ze wil de strijdbijl begraven en juist genieten van het geen dat ze wel heeft en niet langer stil staan bij de dingen die ze heeft gemist.

Als ze naar Frederik gaat om dit te vertellen, gaat het echter helemaal mis. Frederik schenkt drank in, de twee worden dronken waarna vervolgens het compleet fout gaat. Frederik scheurt de kleren van het lijf van Maxime, waarna ze het bed op wordt geduwd. Maxime Sanders wordt bruut verkracht door Frederik…

Maar er gebeurt meer. In het vakantiepark gaan morgen de jongeren glaasje draaien. Hiermee wordt Wiet de stuipen op het lijf gejaagd, als zich een geest meldt. Een geest welke Wiet goed kent!! Dit morgen dus om 20.00 uur op RTL 4 in een nieuwe aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden.

8 comments on “‘Frederik verkracht Maxime’

  1. YBR /96 the word ‘sentimentality’ which is very unflattering. As I explained before, that was not my intent. Also too that was what BW, who knows me well inferred, at least as pertains to nostalgia. And my attempt to use sentimentality as I did fits and is consistent with the context of everything Ive written. Im reasonably sure Ive conveyed it to you by now. Youve certainly gone to lengths, perhaps for reasons unstated, not to accept it.

  2. Roger, Believe me, Im not going to rush into anything. Im going to try and see if rest, rest, and more rest for this angry digit will do the trick.

  3. Andrew, nice try with the cheap shot about my intention being to deny people happiness. Rhetorical force, logical vacuity. How’s that working for you?

  4. And I definitely couldnt leave LOTR off. Great trilogy that I really enjoyed. The hardest part was trying to figure out where Id include a mention, since so many other movies I enjoyed came out in some of the same years.

Geef een reactie