Gisteren maakte hij zijn entree in Goede tijden Slechte tijden, Frederik van Rossum, de kunstmarketeer waar Maxime meteen erg van onder de indruk was. Frederik is in Meerdijk voor een kunstbeurs en hoort toevallig het gesprek van Maxime en Nina in de Rozenboom. Na een lunch brengt hij Maxime zelfs thuis, waar het uitloopt op een zoenpartij.

Als Amy de volgende morgen beneden komt, ziet ze de twee en beweert Maxime dat Frederik net gaat, ze doet alsof het zakenpartners zijn. Maar Amy weet wel beter en vraagt Maxime naar de precieze reden waarom hij er was. Ook gaat Frederik bij Ludo langs, omdat het oude vrienden zijn, maar daar staat hem een verassing te wachten.

In een interview met GTST vertelt Ronald Top (de acteur achter Frederik) dat hij terecht komt in het spinnenweb van de familie Sanders en dat hij een groot geheim met zich meedraagt, want ook Rosa kent Frederik nog, van vroeger, en Lorena wil niets liever dan Frederik leren kennen.

Vanavond is in GTST al te zien hoe Maxime Frederik opnieuw tegen het lijf loopt, echter op een onaangename plek. Maxime komt er namelijk achter dat Ludo en Frederik al jaren kennen!

Hoe dit verder gaat verlopen, zie je in jouw favoriete soap! Elke werkdag om 20.00 uur op RTL 4.

Geef een reactie