• 31 mei 2011
 • Redactie
 • 6

Vanwege de flexwet mag Ferry Doedens drie maanden lang niet werken voor Goede Tijden Slechte Tijden. Dat zorgt ervoor dat de acteur over een tijdje vijf tot zes weken niet te zien is in de soap.

Ferry Doedens is de zoveelste die te maken krijgt met de flexwet, ook Mark van Eeuwen en Jan Kooijman zullen naar verluid snel even verdwijnen van de buis. Aangezien de drie maanden van Ferry Doedens voor een groot deel in de zomerstop vallen, lijkt de acteur er niet zoveel last van het hebben. Vandaar dat Ferry, die het personage Lucas Sanders speelt, maar vijf tot zes weken niet te zien zal zijn in de soapserie.

De weken dat het personage Lucas Sanders niet te zien zal zijn vallen in het nieuwe seizoen.

6 comments on “Ferry Doedens verlaat GTST

 1. ja en dan hoe schrijven ze lucas er uit???? dat het weer uit is met edwin en dat hij tijdelijk vertrekt. want zoals ik de vooruitzichten zie krijgt lucas een verondrustend bericht en probeert edwin op te vrolijken, voor de rest kan ik niks zeggen ik heb het shortie voor vanavond gtst gezien, maar daarin wordt meer duidelijk wat precies… maar hoe jullie nu lucas er uit schrijven….. laat hem edwin meenemen of zo….

 2. Ik hoop ook niet dat het uitgaat met Edwin. Wat we vanavond hebben gezien, dat familie bouwhuis misschien gaat verhuizen, dat gaat toch niet door want de contracten van alle personages zijn verlengt tot oktober 2011 minstens…
  Dus ik hoop dat edwin en Lucas gewoon lekker samen naar Stefano op bezoek gaan ofzo, en dat het een positieve exit is voor die 5 weken!!

 3. maxime hoeft er niet uit ……??????
  zij heeft toch ook met de flexie wet te maken ………………????

 4. nee de familie bouwhuis gaan er niet uit
  maar op dit moment hebben heel veel acteurs een flexwet nu!!
  maar goed gtst blijft wel super

 5. ik vind dat lucas er niet uit moet en het zal nog leuker worden als e meer oud rol spelers terug komen zoals stefano, martine hafkamp die is op een bood ontsnapt die mag van mij wel weer wraak nemen op ludo. ook barbara mag terug komen en robert ook.

 6. Ik wil niet dat hij eruit gaatt!!! Hij moet blijven!! Ik ben echt een super fan van hem. hij kan zo goed acteren!!

  Liefssss Fan xxx

Geef een reactie