Ferry Doedens, bekend van zijn rol als Lucas Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden, zal eind mei zijn eerste solo-single uitbrengen. Zijn debuutsingle heet ‘Bij mij’. De GTST acteur heeft eerder in het verleden al eens mee gedaan aan Idols, waar hij het best ver wist te schoppen. Inmiddels heeft hij landelijke bekendheid door zijn markante rol als Lucas Sanders in GTST.

De debuutsingle van Ferry is een Nederlandstalig nummer. Het nummer gaat vooral over de twijfels die veel mensen kunnen hebben tijdens een relatie. Vanaf 28 mei zal de single te downloaden zijn. “Ik hoop dat mensen me niet gaan zien als die acteur die zo nodig moet gaan zingen, want zingen hoort bij mij”, laat Ferry weten. In de vierde editie van Idols kwam Ferry Doedens tot aan de laatste 18 kandidaten. Nu blijft het afwachten hoe goed zijn single gaat scoren.

Geef een reactie