Ferry Doedens gaat goed om met zijn vrije dagen. De gehele cast van GTST is een paar dagen vrij, omdat de cast momenteel te ver vooruit loopt op de programmering. Hierdoor had Ferry Doedens, bekend als Lucas Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden, alle tijd om de videoclip op te nemen voor zijn nieuwe single ‘Bij Mij’, zo meldde de jonge acteur op Twitter.

Ferry Doedens presenteert de single en videoclip eind mei. De videoclip is opgenomen op een zeer luxe jacht voor de sluis van Muiden, Noord-Holland. Ondanks de felle wind die er gisteren stond, is het de jonge acteur toch gelukt om het beeldmateriaal van zijn eerste single te schieten. Later op de dag heeft hij op een andere locatie nog meer scenes geschoten. De acteur is tevreden met het resultaat en liet op Twitter weten dat hij de videoclip nu al ’te gek’ vindt. Vanaf 28 mei wordt zijn single gepresenteerd aan het publiek.

 

Geef een reactie