• 24 mei 2011
  • Redactie
  • 5

Al maanden kwam Ferry Doedens er voor uit dat hij biseksueel was. Maar uiteindelijk biecht de acteur op dat dit helemaal niet klopt. “Ik weet niet waarom ik dat zei in de media. Ik ben homoseksueel. Ik val alleen op jongens en dat is verder nooit een probleem geweest.” aldus Ferry.

De acteur zag zijn relatie met model Darryl Vriesde onlangs op de klippen lopen, maar wil nog steeds niet kwijt wat nu precies de reden is van hun stukgelopen relatie. “We staan nog steeds op goede voet met elkaar en praten nog dagelijks. Ik ga niet zeggen wie het heeft uitgemaakt en waarom. Dat houd ik voor mezelf.” vertelt Ferry.

Ferry speelt ondertussen ook een homo in Goede Tijden Slechte Tijden en heeft het naar eigen zeggen heel goed naar zijn zin. “Ik ben blij dat ik destijds Idols niet heb gewonnen, anders had ik GTST vast kunnen vergeten!” Zijn personage Lucas Sanders lijkt volgens Ferry ontzettend veel op hem. “Het enige verschil tussen Lucas en mij is, dat Lucas nogal eens een beetje over the top kan zijn. Maar dat maakt het tot een enorme uitdaging om deze rol te mogen spelen. Zo’n personage hadden we nog niet in de soap!” aldus Ferry Doedens.

5 comments on “Ferry Doedens is homoseksueel!

  1. helemaal geweldig dat hij homo is hij is zeker een toffe gozer en je ben wie je ben vind ik wat ik je ook ben

    het is en blijft een goede jongen zo als ik hem heb onmoet bij gtst studio komt hij heel erg aardig en vriendelijk over

    zeker te weten liefs claudia hoekstra @ ferrydoedensfan

  2. Goh dat was ook niet duideiljk. Al vanaf t begin dat hij zei datie bi was, wist ik al dat ie loog. Hij is, no hard feelings, zo gay als ik weet niet wat.

  3. Of hij nou homo of bi is maakt toch helemaal niks uit, laat iedereen in haar of zijn ware. Wees gelukkig met elkaar en anderen hebben hier niks mee te maken, laat ze lekker

Geef een reactie