• 26 mei 2011
  • Redactie
  • 0

Vanmorgen bracht GTST acteur Ferry Doedens een bezoekje aan het RTL programma Koffietijd. In het programma vertelde hij vooral over zijn carriere in GTST, maar ook over zijn solo carriere als zanger. Zo bracht hij zijn aller eerste single ‘Bij Mij’ te horen.

Ferry Doedens kennen we als Lucas Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. Het interview begon over de grote brandende vraag. Hoe ziet de cliffhanger van GTST eruit? En heeft Ferry daar een rol in? “De zomercliffhanger is al wel gedraaid, vorige week. Was een hele gebeurtenis. Was een lange dag. Het personage heeft wel iets met de cliffhanger te maken. Kan alle kanten op gaan. Het was een leuke gebeurtenis en een hele leuke dag.”, zo vertelde hij in het interview.

Maar ook ging het over de taboe doorbrekende liefdesscènes van Edwin en Lucas in GTST. “Zelf vind ik het niet zoveel spannend. Zijn gewoon twee jongens die de liefde bedrijven.”, zo reageerde hij op de scènes toen deze getoond werden. Maar ook werd er gevraagd hoe hij met de kritiek om ging, hierop antwoordde hij: “Ik weet nog de dag na de uitzending. En toen zei iedereen kijk dan wat we veroorzaakt hebben. Iedereen had er een mening over, heel veel negatieve, maar ik las alleen de positieve. Blijkbaar is het nog niet helemaal geaccepteerd, en zodra ze dat zien komt het te dichtbij en wordt het vies. Terwijl ze toch zeggen dat ze het accepteren. Ik sta er open in en denk: doe lekker normaal.”

Klik hier om het interview nog eens te bekijken of klik hier om de nieuwe single te beluisteren, die hij ook tijdens het programma liet horen.

Geef een reactie