• 25 mei 2011
  • Redactie
  • 1

Ferri Somogyi is sinds een maand tot over zijn oren verliefd. De acteur die vier jaar geleden terugkwam uit de Verenigde Staten had al wel wat vriendinnetjes, maar het voelde nooit zo goed als nu. De acteur heeft hem naar eigen zeggen ‘wel hangen’.

Ondertussen staat het er in Goede Tijden Slechte Tijden wat minder voor met het liefdesleven van zijn personage Rik de Jong. “Het is soms zo erg dat mensen op je afkomen dat het zo erg is en een arm om je heen willen slaan om je te troosten. Dat ze zeggen; pas op voor die meid! Meestal heb ik dan zoiets van, ik ken jou helemaal niet!” aldus Ferri. Lieke van Lexmond krijgt echter vaak de reactie dat mensen het wel zouden weten als ze haar waren, Jan Kooijman is namelijk wel een erg lekker ding. “Oh!” reageert Ferri. “Ik krijg het ook wel eens andersom. Ik hoop dat ze voor Rik kiest!”

Voor Ferri Somogyi is dit één van de heftigste verhaallijnen ooit, die hij heeft gespeeld. “De verhaallijn over de dood van Anita was ook erg heftig, maar bij deze verhaallijn heb ik wel eens dat ik een scène speel en dan gewoon nog 10 minuten daarna er middenin zit. Dan moet ik ook echt even niks van Jan of Lieke hebben!” Aan het begin van de serie heeft de acteur gezegd dat hij nog wel eens een heel lang leven in de soap zou kunnen hebben. “Het is een droombaan!”

1 comment on “Ferri Somogyi: ‘Ik ben verliefd!’

  1. Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is not that great, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. WordPress Seo Plugin

Geef een reactie