• 25 mei 2011
 • Redactie
 • 15

Er werd op het internet al veel van gespeculeerd, maar de GTST Fanclub kan u exclusief als eerste melden dat Noud en Nina met elkaar in het huwelijksbootje gaan stappen. De GTST Fanclub heeft via een zeer betrouwbare bron, één van de Nederlandse tv gidsen, de exclusieve spoilers in handen gekregen van de eerste weken van juni.

In de spoilers van 6 en 7 juni is namelijk te lezen:”Lorena weet een vervelende situatie tussen Maxime en Frederik handig uit te buiten. Ludo besluit de strijd aan te gaan om het veilinghuis. Wiet liegt over wat ze voor Noud voelt. Janine wil alles doen om de ruzie met Nina bij te leggen. Sjors is bang dat Wiet doordraait als zij uitlegt wat haar bezighoudt. Rikki gelooft niet dat Charlie’s bedoelingen oprecht zijn. Nina en Noud vragen getuigen. Lucas ontdekt dat Nina het toch moeilijk vindt als Janine niet bij het huwelijk zou zijn.”. Dit betekent dat Noud en Nina alsnog gaan trouwen.

De twee zouden eerder al gaan trouwen. Echter is dit huwelijk afgeblazen toen Noud werd aangereden door Ludo en hij zijn geheugen was verloren. De speculaties lopen op. Onze bron liet namelijk ook weten dat de bruiloft de grote cliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden gaat worden. Hiermee wordt een speculatie bevestigt. Momenteel liggen de spoilers al bij de tv gidsen, welke momenteel gedrukt worden om volgende week te worden uitgegeven.

Binnen nu en twee weken zullen we al zien hoe de twee besluiten alsnog in het huwelijksbootje te stappen. Nog voor de zomerstop kunnen we zien hoe het jonge stel elkaar het ja-woord geeft. | GTST Fanclub, niet overnemen zonder bronvermelding met link!

15 comments on “Exclusief: Nina en Noud gaan trouwen!

 1. Wat een onzin zeg! Die spoilers zijn gewoon voor iedereen te lezen. Daar heb je geen exclusieve bronnen voor nodig. Hoop gebakken lucht dus.

  1. Deze spoilers worden volgende week pas gepubliceerd in de media. Nog op geen enkele website zijn de spoilers te lezen. In nog geen enkel blad te vinden. RTL heeft ze alleen in alle vertrouwen aan de tv-gidsen gegeven, zodat deze gedrukt kunnen worden en volgende week verspreidt kunnen worden. Zodoende zijn wij met onze bron in contact gekomen.

 2. Leeuwk!!
  alleen dat het het cliffhanger wordt klopt volgendsmij niet !
  enee JONGSTE stel ?! wat dachte ze van Rikki en Sjoerd en Lucas en Edwin beide stellen zijn jonger?!

  1. Hoi Anniek,

   Er staat ook niet geschreven dat het het jongste stel is, wordt geschreven dat het jonge stel gaat trouwen ;).

   Groetjes,
   Redactie GTST Fanclub.

   1. hoi gtst redactie.

    idd dat hebben jullie mooi goed… alleen ondanks dat ik er wel even aan gedacht aan dat nina en noud zouden gaan trouwen. dacht dat edwin en lucas zouden trouwen. zou zooooo mooi zijn. maar nu las ik dat “lucas” voor drie maanden door de flexwet er uit wordt geschreven. is dat dit jaar al??? en wil graag dat het eindelijk goed gaat met die twee. dat mag wel na al die ellende. je ziet ze tegen woordig weinig das jammer… maar top gtst hoor. kijk het van af alle begin en zal het ook tot het einde blijven kijken. dat heb ik met as the world turns ook. in amerika is het al afgelopen maar hier zijn ze nog lekker aan het draaien. dus top.

 3. hoi,

  dat is inderdaad wel gissen geweest wie er ging trouwen. aaah wel leuk.. alleen ik had edwin en lucas gehoopt. wie weet…….

 4. Pingback: Huwelijksklokken in GTST: Noud en Nina trouwen alsnog | Zappen
 5. Waarom hebben jullie niet heel veel mensen uit genodigd

  Wel rustig niet gezeik van al die mensen ?????????? Ik vraag het al heel lang af

Geef een reactie