Tijdens de opnames van de cliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden is het een dolle boel. Het is enorm gezellig, omdat bijna de hele cast aanwezig is. De laatste keer dat we van alle personages in één cliffhanger konden genieten was in seizoen 15, tijdens de brand in Scala.

Bij deze cliffhanger zat bijna heel de cast in het appartement boven Scala toen er brand uitbrak in de kelder, waar Nina, Yasmin en Isabella zich bevonden. De beelden van de brand schakelden over op beelden van Janine, Ludo en Ray, die het losgeld om Nina vrij te krijgen aan Martine betaalden. Een bijna volledige cast in de cliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden is dus een vrij uitzonderlijk geval.

De geruchten gaan dat de zomercliffhanger dan ook om de bruiloft zal draaien, die enige weken geleden al werd aangekondigd door Goede Tijden Slechte Tijden. Of dit waar is, zullen we allemaal kunnen zien op 8 juli 2011.

1 comment on “EXCLUSIEF: Hele cast in zomercliffhanger!

Geef een reactie