Nog een aantal weken en we kunnen weer genieten van de cliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden. Met de komst van die zomercliffhanger steken geruchten ook meestal de kop op. Zo gaan de geruchten dat Maximiliaan Sanders nog leeft en lijkt het heel aannemelijk dat Jef Alberts in de cliffhanger blijkt opgepakt door de politie.

Volgens de blog zappen.blog.nl is het aannemelijk dat we Maximiliaan Sanders nog eens terug gaan zien in GTST. De blog noemt alle mensen uit de familie Sanders op die al eens uit de dood zijn opgestaan en vindt het heel raar dat ze die enorme familiehistorie, die met de dag ingewikkelder wordt weer aan het oprakelen zijn. Zappen meldt dan ook dat de kans groot is dat Maximiliaan nog blijft te leven, anders maken ze niet zo’n grote verhaallijn rondom het personage.

Volgens de site www.datditkaninnederland.nl kunnen we een cliffhanger met Jef Alberts verwachten. Jef blijkt namelijk niet vermoord, gekidnapt of verdwenen te zijn, maar is opgepakt door de politie. Ook op Twitter duiken momenteel berichten op over de arrestatie van Jef Alberts. Of de geruchten kloppen vraagt GTSTFanclub zich nog af.

Ook op ons forum wordt druk gespeculeerd over de aankomende cliffhanger. Meld je snel aan op het GTSTFanclub forum en discussieer mee in dit onderwerp.

Geef een reactie