• 13 mei 2011
  • Redactie
  • 2

Ex soapie Winston Post, wil zijn comeback maken in de soap GTST. Winston Post kreeg nationale bekendheid door zijn rol als Benjamin Borges in Goede Tijden Slechte Tijden.

Er werd geroemd over zijn acteerkunsten en hij was één van de populairste acteurs uit de soap. Maar na een korte rol in ONM is het akelig stil geworden rond de acteur.

Sinds een korte tijd is Winston Post weer terug op de buis, met de meisjes van K3. Daarin speelt hij de bovenbuurman van de drie meisjes. In weekblad Party liet Winston weten graag weer in de huid van Benjamin te willen kruipen. “Ik ben geloof ik al vier keer overleden en teruggekeerd, de schrijvers zullen het nu wel genoeg vinden. Maar je weet het nooit.” zo verteld Winston aan het blad. De verhaallijnen zouden te ongeloofwaardig worden om Benjamin terug te laten keren in de soap, nadat hij bij de brand in Scala om het leven is gekomen.

 

2 comments on ““Benjamin terug in GTST”

  1. Ik denk dat als ie terug keert een neef of een tweeling broer van benjamin word en de nieuwe liefde van Lorena gonzales word 😀 dat zou een perfecte match wezen:)

    xx

Geef een reactie