• 25 mei 2011
  • Redactie
  • 2

Vandaag was er in het Algemeen Dagblad een interview te lezen met Henri Verhagen, de man achter GTST Fanclub. In het interview was te lezen over de nieuwe website GTST Fanclub en het succes ervan. Sinds de nieuwe website online is gegaan trekt de website dagelijks 3000 unieke bezoekers per dag. Hiermee is de fansite officieel erkend als grootste fansite van Nederland.

In het artikel is veel te lezen over het ontstaan van onze GTST Fanclub, maar wordt er ook wat dieper in gegaan op de fansite van Goede Tijden Slechte Tijden. De GTST Fanclub trekt veel media aandacht. Zo heeft de redactie zojuist ook een uitgebreid interview gehad met het Brabants Dagblad, met hierin een uitgebreide reportage over de grootste fansite.

Klik hier om het artikel uit het AD te lezen.

2 comments on “AD:”GTST Fanclub als ode aan GTST”

Geef een reactie