• 28 april 2011
  • Redactie
  • 3

Vanavond wordt een bijzondere avond voor GTST. Het trouwe gezicht Jef Alberts gaat vanavond voor heel even de soap verlaten. Goede Tijden Slechte Tijden zal het een paar maanden zonder hem moeten gaan doen, aangezien hij zich wilde richten op het toneel. Jef is verliefd geraakt op Tanya en zal vanavond met haar mee gaan op wereldreis. Maar het belooft ook heel spannend te worden vanavond.

Vanavond geeft namelijk Edwin ook zijn verassing aan Lucas. In een klein bootje wil hij samen met Lucas gaan vissen, een tegenvaller voor Lucas. De verassing wordt verpest, maar beiden weten het al weer heel snel goed te maken. Jef vertrekt met Tanya naar het buitenland voor hun grote wereldreis samen, terwijl Rik woest is op Danny. Hij bezoekt Danny en geeft hem zijn boek terug. Dit boek had Danny zijn broer geschonken. Vervolgens verteld Rik dat hij wil dat Charlie en hij voor goed uit zijn leven verdwijnen. Dan komt plots Charlie binnen. Rik slaat helemaal door en vraagt of Charlie bij hem is ingetrokken…

GTST is ook vanavond weer om 20.00 uur te zien op RTL 4.

3 comments on “Vanavond verlaat Jef GTST

  1. ooh geekk dat wordt echt zoo fokking spannend ik moet het echt zien!!!!
    dan mag niemand mij storen zelfs mijn eigen moeder niet

  2. vindt het focking spannend ik kan niet wachten op de cliffhanger er komt iemand in die voor iedereen een schok is het kan martine hafkamp zijn die terug komt die was namenlijk op een boot gezet en voor de polite boot er was was de boot leeg dus dat is en blijft een raadsel, of komt morris terug, wie zal het zijn en ik vindt jammer dat jack er voor een tijdtje uit gaat hij is mijn favorite acteur

Geef een reactie