• 19 april 2011
  • Redactie
  • 0

Vanavond zijn er weer wat leuke ontwikkelingen in de soap Goede Tijden Slechte Tijden. Vandaag wordt de aflevering van de nieuwe gezichten, alhoewel… nieuw!? Rik Witteveen maakt vanavond zijn comeback. In een telefoongesprek krijgt hij het aan de stok met Sjoerd. Sjoerd vindt dat hij Rikki niet zomaar 4 jaar mag op eissen, terwijl hij in de gevangenis zit. Maar Sil denkt daar anders over.

Het is nog onduidelijk of dit een tijdelijke en eenmalige comeback is voor Rik Witteveen, die de rol van Sil Selmhorst vertolkt, of dat hij weer wat vaker in de serie te zien zal zijn. Maar naast dat krijgt ook Jef vandaag zijn nieuwe vlam in de serie. Mary-Lou van Steenis maakt vandaag haar entree in de serie. Mary-Lou van Steenis komt vanavond Meerdijk in wonen en krijgt meteen de kriebels van Jef. Vanavond wordt er zelfs al gezoend! Ze laat er duidelijk geen gras over groeien. Mary-Lou van Steenis zal de rede worden, waarom Jef tijdelijk GTST gaat verlaten. Vandaag stond er in de Metro een interessant interview met de kersverse GTST actrice.

Benieuwd naar de aftrap van deze verhaallijn? Hij is vanavond vanaf 20.00 uur te zien op RTL 4 in Goede Tijden Slechte Tijden.

Geef een reactie