• 21 april 2011
  • Redactie
  • 2

Vanavond loopt de verhaallijn van de zwangerschap van Sjors tot een ongekend hoogtepunt. De week zal worden afgesloten met een dramatische cliffhanger. Bing is blij met de zwangerschap van Sjors en verteld het dan ook aan meerdere mensen. Echter is het Maxime die Sjors ziet lopen rondom een kliniek.

Als Maxime vervolgens aan Bing vraagt of hij niet mee kon voor een echo, reageert Bing verbaast. In alle haast gaat hij naar de kliniek. Het doet denken aan het moment waarop Ronja hun kind liet weg halen. Bing kwam net te laat binnen… Vanavond slaan bij hem de stoppen door, als hij Sjors uit de kliniek ziet komen. Sjors wordt angstig, als Bing haar bedreigend beet pakt. Hij begint te schreeuwen tegen haar en is in de veronderstelling dat zij het kind heeft weg gehaald. Dan komt Sjors ter val, ze begint te schreeuwen van de pijn en grijpt naar haar buik. Terwijl ze schreeuwt:”De baby!”.

In de spoilers voor de komende weken was al te lezen dat Sjors en Bing hun kind verliezen, door toe doen van Bing. Komt het ooit nog goed tussen de twee na de miskraam? U ziet het elke werkdag om 20.00 uur in Goede Tijden Slechte Tijden.

2 comments on “Vanavond een dramatische GTST cliffhanger

  1. DIT WAS NET EEN ZOMERCLIFFHANGER.
    DE LAATSTE TIJD LIJKEN HET ALLEMAAL WEL OP ZOMERCLIFFHANGERS.
    GROETJES BEN HOEKSTRA UIT TUBBERGEN.

Geef een reactie