Er zal weer veel gaan gebeuren in Meerdijk. Zo verliest Sjors haar baby, loopt het totaal uit de hand tussen Rik en Danny en tussen Edwin en Lucas en krijgt Maxime te maken met Frederik.

Maandag 25/4
Bing wordt woest als Jack hem arresteert en vastzet op verdenking van mishandeling. Jef droomt van een reis met Tanya, maar heeft moeite om te beslissen. Danny wil dat Charlie een definitieve keuze maakt.

Dinsdag 26/4
Charlie vraagt Lorena om hulp bij haar liefdesprobleem. Rikki is furieus over Danny en Charlie. Sjors en Bing maken elkaar grote verwijten over de verloren baby. Jack ontdekt wat Sjors’ gevoelens voor Bing zijn en dat verwart hem.

Woensdag 27/4
Lucas is übernieuwsgierig als Edwin hem een verrassing belooft. Hij moet en zal weten wat hem te wachten staat. Jef doet Tanya een alternatief voorstel. Als Ludo en Janine Nina tegen het lijf lopen, is de spanning te snijden.

Donderdag 28/4
Door Nina krijgen Ludo en Janine ruzie. Rik is er niet van gediend als Danny bij hem langskomt. Jef neemt een belangrijke beslissing over de toekomst. Lucas probeert zijn teleurstelling te verbergen als hij erachter komt wat Edwins verrassing werkelijk is.

Vrijdag 29/4
Charlie en Danny zitten ermee dat ze Rik zoveel verdriet doen en dat heeft zijn weerslag op hun ‘geluk’. Intussen is Rik op zoek naar Danny. Rikki en Sjoerd spijbelen een dag om een beetje tot zichzelf te kunnen komen. Anton gaat hierover uit zijn dak en komt met een passende straf.

Maandag 2/5
Maxime krijgt ongevraagd advies van een opdringerige maar zeer intrigerende man. Wiet wil Nina een kans geven, ook al weet ze zeker dat Nina een luxepopje is dat een sober leven niet aankan. Tussen Danny en Rik loopt het zodanig uit de hand, dat de politie eraan te pas moet komen.

Dinsdag 3/5
Maxime heeft een geheim voor Amy. Ludo krijgt een onverwachte bezoeker. Rik moet verantwoording afleggen voor zijn daden. Charlie kan alle spanningen niet meer aan. Edwin wordt kwaad op Anton.

Woensdag 4/5
Nina verrast haar medebewoners. Maxime loopt Frederik weer tegen het lijf, maar op een onverwachte plek. Om Bing te ontlopen wil Sjors Meerdijk ontvluchten. Rosa krijgt de schrik van haar leven.

Donderdag 5/5
Anton krijgt een schikkingsvoorstel, maar is niet van plan zich daarbij neer te leggen. Sjors komt voor een moeilijk dilemma te staan. Het verbaast Lorena dat haar moeder haar twee weken weg wil hebben.

Vrijdag 6/5
Door Anton komen Lucas en Edwin lijnrecht tegenover elkaar te staan. Charlie weigert zich bij een besluit van Danny neer te leggen. Rik gaat gebukt onder zijn verdriet. Rikki maakt zich grote zorgen om hem.

Geef een reactie