• 5 april 2011
  • Redactie
  • 1

Er staat weer een hoop te gebeuren in Meerdijk. Zo moet Jack naar het ziekenhuis, ontmoet Jef een nieuwe vrouw in Meerdijk en komt de relatie tussen Ludo en Janine flink onder druk te staan. Lees snel verder…

Vrijdag 15 april
Charlie raakt in de war als Danny haar emotioneel onder druk zet. Het huwelijk van Anton en Bianca bereikt een dieptepunt. Rik probeert Sjors op het goede spoor te brengen als ze twijfelt over de toekomst. Edwin zit tussen twee vuren: Anton probeert hem weer thuis te laten komen, terwijl Lucas vindt dat Edwin nooit meer terug moet gaan.

Maandag 18 april
Lorena wijst Charlie op de keerzijde van haar leugen. Nina maakt het zichzelf behoorlijk moeilijk als ze iets terug wil doen voor Noud. Bing gaat veel te snel en verpest het daardoor bij Sjors. Lucas heeft iets spannends bedacht om Edwin te verrassen.

Dinsdag 19 april
Jef raakt gecharmeerd van een mysterieuze vrouw. Lucas wordt onzeker door Edwin en reageert zich af op Janine. Sjoerd besluit Laura te omzeilen en zelf contact te zoeken met Sil. Wiet geeft liefdesadvies aan Rikki.

Woensdag 20 april
Charlie maakt een cruciale sms-fout. Rikki ontdekt wat Sjoerd haar geflikt heeft. Jef krijgt een aanbod dat hij niet zou moeten weigeren. Danny is ervan overtuigd dat Charlie binnenkort definitief voor hem kiest.

Donderdag 21 april
Als Maxime een week weg moet eist Ludo dat Amy bij hem blijft. Het doet Janine verschrikkelijk pijn dat Nina zo kil tegen haar doet. Als Bing ontdekt waar Sjors mee bezig is, loopt de situatie uit de hand.

Vrijdag 22 april
Bing maakt de fout van zijn leven. Maxime geniet van de tweestrijd die ze tussen Ludo en Janine veroorzaakt. Argwanende Rik probeert Lorena uit te horen over Charlie. Jack moet in allerijl naar het ziekenhuis.

1 comment on “Spoiler: Vooruitzichten 15 t/m 22 april

Geef een reactie