• 21 april 2011
  • Redactie
  • 0

Na een zinderende cliffhanger vanavond, zal morgen de spanning nog meer oplopen in Goede Tijden Slechte Tijden. Twee zinderende verhaallijnen komen tot een ontknoping. Bing krijgt morgen te horen dat zijn kind het niet overleeft heeft. Opnieuw vist hij achter het net met zijn vaderschap.

Maar daarnaast nog meer spanning. Bing is compleet in shock en probeert Sjors zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te krijgen. Eenmaal in het ziekenhuis krijgt hij te horen dat het kind het niet heeft gered. Sjors heeft een miskraam gehad. Als Jack langs komt in het ziekenhuis vraagt hij dan ook meteen of hij iets te maken heeft met de miskraam van Sjors.

Maar ook de verhaallijn rond Rik en Charlie loopt hoog op tot een zinderende cliffhanger. Rik vertrouwt Charlie niet en probeert polshoogte te nemen bij Lorena. Als Danny en Charlie in de Charlie’s samen gaan vrijen, gaat het mis. Als ze terug komen in de salon van een lange vrijpartij, kleden ze elkaar snel aan. Terwijl ze nog na staan te genieten en elkaar zoenen, gaat plots het licht aan. Verschrikt kijken de twee om en zien daar plots Rik staan, die de twee vrijend betrapt!

Hoe dit gaat aflopen? Volgende week maandag zien we om 20.00 uur het vervolg. De aflevering waarin Rik de twee betrapt wordt morgenavond uitgezonden op RTL 4.

Geef een reactie