• 17 april 2011
  • Redactie
  • 0

In 2009 besloot Sabine Koning dat ze wel lang genoeg de rol van Anita Dendermonde in Goede Tijden Slechte Tijden had gespeeld. Ze pakte haar biezen en vertrok naar Los Angeles om bij haar grote liefde te gaan wonen. “Ik heb er best lang over gedaan om na zo’n lange tijd Goede Tijden te bedenken wat ik nog meer zou willen!” vertelt Sabine.

“Ik deed aan sport, aan yoga en aan fotograferen. Dat laatste vond ik altijd al leuk, maar had geen opleiding. Wel een goed oog. Wat doe je dan? Beginnen! En je gevoel volgen.” Ze volgde workshops en cursussen en uiteindelijk kon ze aan de slag als fotograaf. Haar interesse ligt vooral bij architectuur en natuur. Toch stond ze pas ook langs de rode loper om sterren te fotograferen. Voor haar een hele rare gewaarwording, aangezien ze normaal gesproken op de rode loper stond. “Dan ben je uiteindelijk niet trots dat je langs een rode loper staat, maar dan ben je blij dat je je werk mag doen en plezier hebt. Volgens mij is dat laatste een gezonde manier van leven.” vertelt Sabine.

Sabine Koning heeft het wel naar haar zin in Amerika en kan zich er goed uitleven als professioneel fotograaf. Haar carrière is nog volop in ontwikkeling, maar de actrice wil er het beste van maken. “Het blijkt maar weer dat het volgen van een passie altijd goed is. Daarvoor is het nooit te laat.” aldus Sabine Koning.

Geef een reactie