• 29 april 2011
  • Redactie
  • 2

Vanavond loopt de verhaallijn van Danny, Rik en Charlie tot een nieuw hoogtepunt. Bij Rik slaan alle stoppen door, hij gaat op zoek naar zijn broer… Gisteravond zagen we al in GTST dat hij er achter kwam dat Charlie bij Danny is ingetrokken, vanavond ziet hij de twee opnieuw zoenen in de kapsalon van Charlie, waarna hij helemaal doorslaat.

Terwijl heel Meerdijk zich op maakt voor Koninginnedag, gaat het tussen het drietal compleet mis. Charlie voelt zich schuldig en wil graag met Rik praten, maar Danny denkt dat dat beter is van niet. Rik zoekt de hele dag Danny, maar krijgt hem niet gevonden. Als hij bij Charlie’s gaat zoeken ziet hij vervolgens Danny en Charlie samen zoenen. Dan wordt hij gek. Als Danny naar buiten loopt, loopt Rik achter hem aan. Als ze samen in gesprek zijn krijgt Danny er genoeg van. Maar als hij weg loopt pakt Rik Danny stevig beet, duwt hem tegen een boom en probeert hem te wurgen!

Hoe het afloopt? Dat zien we maandag pas in Goede Tijden Slechte Tijden, maar is vanavond al te lezen op GTST Fanclub!

2 comments on “Rik ‘wurgt’ Danny in GTST!

Geef een reactie