• 9 april 2011
 • Redactie
 • 7

Sinds Lucas en Edwin een relatie hebben lijkt Edwin Bouwhuis een totaal andere jongen. Hij is mondiger geworden en strijdvaardiger. Volgens Raynor Arkenbout, de acteur achter het karakter, is Edwin dat altijd al geweest.

“Hij lijkt wat stil, maar hij is een sterke, zelfverzekerde jongen die gaat voor waar hij in gelooft, soms op het koppige af. Hij krijgt nu veel voor zijn kiezen van beide partijen. Het feit dat de twee belangrijkste mannen in zijn leven eisen dat hij kiest, vindt hij verschrikkelijk.” aldus Raynor. Of het ooit nog goedkomt tussen Edwin en zijn vader mag hij natuurlijk niet zeggen. “Wie weet! Edwin kan dus erg eigenwijs zijn. Hij moet en zal ervoor zorgen dat zijn vader zijn geaardheid accepteert, maar hij is zeker niet de makkelijkste. Dat is wel gebleken!”

Raynor Arkenbout zelf is geen homo, maar in de serie speelt hij toch vrij heftige scènes als een homoseksuele jongen. “Ik probeer Edwin niet als ‘de homo’ te spelen, maar als een jongen die toevallig ook homo is. Op die manier voelt de verhaallijn met Lucas niet zo ver van mijn bed. Ik ken de verliefde gevoelens van Edwin ook heel goed. Dat ik op meisjes val, maakt voor het gevoel niets uit.” vertelt Raynor. Toch zijn de scènes die Raynor moet spelen ook vrij extreem. Zo werd zijn vriendje voor Edwin’s ogen door zijn vader in elkaar geslagen. Raynor bereid zich goed voor voor zulke scènes. “Ik concentreer me goed en probeer de situatie voor me te zien. Hoe zou ik zelf reageren als een geliefde van mij door mijn vader in elkaar geslagen werd? Het is nog best moeilijk om dat voor de geest te halen, vooral omdat ik hiervoor nog nooit zo’n heftige scène had meegemaakt!”

Raynor had wel wat reacties verwacht op de bedscènes, maar zijn naar zijn idee met zorg gemaakt. Gelukkig zijn er ook een heleboel leuke positieve reacties. “Een GTST-fan zet Edwins verhaallijn op YouTube met zelfgemaakte Engelse ondertitels. Daar kijken wereldwijd duizenden mensen naar. Ik krijg via Twitter positieve berichten uit de hele wereld. Da’s wel enorm gaaf.” aldus Raynor.

7 comments on “Raynor Arkenbout: ‘Ik krijg positieve berichten!’

 1. Hey Raynor,

  Wat Mieke volgens mij probeert te zeggen is,

  Dat je gewoon een super lekkerding bent.
  Maja dat is een beetje cliché he,
  Want dat hoor je natuurlijk dagelijks 😛

  Maar het mooiste aan jou zijn je ogen,
  om bij weg te dromen:P

  En ik heb respect voor je,
  dat je kunt spelen dat je homo bent,
  terwijl je dat in real live niet bent.
  Petje af 😉

  kuskus
  Wil alleen maar zeggen dat je een super acteur bent.

 2. hey raynor

  wat knap dat je zo goed kan acteren

  ik wil ook graag in gtst spelen maar dat gaat mijn nooit lukken
  ik wil graag zeggen dat je superduperschattig voral je ogen ik zal er bijna spontaan verliefd van worden echt zo lief

  xxx I <3 you !!!!!

  groetjes daan roeofs

 3. Heeii Raynor,

  Wat kut man dat je uit gtst bent.. Shithappens..

  Dat wordt posters ophangen in mn kamer!

  Ik hoop dat Noud blijft leven!

  Heel veel succes met je carriere!

  Je bent een top acteur!!

  Groetjes Melissa

 4. Raynor zou moeten heten Gaynor !! Hij kust lukas zo overtuigend goed dat ik vermoed dat hij de mannenliefde zeker lust. Ga met Ferry eens naar bed! Hij wilt je echt helemaal voelen..als je begrijp waar ik naar toe wil. Zijn coming out als de mannelijke top pretty boy, komt nog in de roddelbladen te staan. Maar het is wel de waarheid..Raynor is BI !!!

Geef een reactie