• 16 april 2011
  • Redactie
  • 0

In het eerste jaar dat Patrick Martens beroemd werd en de rol van Morris Fischer speelde in Goede Tijden Slechte Tijden voelde de acteur zich meer eenzaam dan hij ooit had gedacht. “Ik kwam vanuit een dorp in de grote stad terecht. In een huis zonder meubels, het leven ging veel sneller opeens; ik heb me nooit zo eenzaam gevoeld als dat eerste jaar.” vertelt Patrick.

Momenteel is Patrick hard aan de slag bij Nickelodeon en presenteert hij allerlei leuke en spannende kinderprogramma’s. Hiervoor acteerde hij in de soapserie Zoop, over het leven van rangers in Ouwehands Dierenpark.
Gelukkig had hij toen al wat ervaring, maar de eerste periode bij GTST vergeet de acteur niet meer. “Ik kreeg per koerier de callsheets, ik dacht, dat leer ik nooit! Mijn enige ervaring was die bij Theater ’77, een amateurgezelschap in Breda. En dan opeens zit je in een molen van scripts leren, opnamen. Het lastige was: ik was bezig met het vak dat ik had gekozen, maar voelde ook aan alle kanten dat ik het eigenlijk niet beheerste. Ik handelde puur op mijn gevoel, zoals ik dacht dat het moest. Ik had geen idee!” aldus Patrick.

Geef een reactie