• 26 april 2011
 • Redactie
 • 10

Vandaag en morgen bloeien steeds weer nieuwe liefdes op in Goede Tijden Slechte Tijden. Vanavond konden we in GTST zien hoe Rikki en Sjoerd samen een stelletje werden. Nadat Rikki Sjoerd had weg gestuurd, heeft ze geluisterd naar haar vader en Sjoerd de waarheid verteld.

Maar er is meer gedoe in het liefdesleven van de inwoners van Meerdijk. Zo is de breuk tussen Rik en Charlie definitief, maar blijken ook Sjors en Bing steeds nader tot elkaar te komen. In de aflevering van vanavond was te zien hoe Bing zijn excuses maakte. Vervolgens bekend hij Sjors de liefde. Maar ook morgen zal ook in Meerdijk de gemoederen flink bezig houden. Jef is druk bezig in de liefde en Edwin regelt een verassing voor zijn liefje Lucas. Alleen Lucas wil wel meteen weten wat het geheim is. Echter als Edwin hem betrapt, wordt hij boos.

Over verscheurde banden gesproken, ook de band tussen Janine, Ludo en Nina lijkt voor goed verbroken. Morgen komt er veel spanning tussen Janine en Ludo te staan als Nina afstandelijk blijft. Janine geeft Ludo een week om Nina naar huis te laten keren, anders…!? U ziet het binnenkort allemaal in Goede Tijden Slechte Tijden.

10 comments on “Nieuwe liefdes bloeien op in GTST

 1. Sjoerd&Rikki = 10!!

  p.s. ik beheer de site GTSTistop en zouden jullie mij bij de links willen zetten. Ik heb jullie ook bij mijn links staan

 2. Waar is het logje: wij hacken niet?

  Redactie GTST Fanclub: Wij hebben besloten er geen rugbaarheid aan te geven. Dat is het enige waarop die andere GTST fansite uit is, dat plezier gunnen we hem niet. We gaan gewoon door met de alle daagse berichtgevingen.

 3. volgensmij is die breuk tussen rik en charlie nog niet definitief.
  ik wed dat die twee over een paar maanden weer samen zijn.

 4. Volgens mij heeft Charlie Fisher officieel de meeste exen van alle vrouwelijke personages ooit in deze serie. Serieus. Ik hou het niet meer bij…

 5. Idd Cindy … die komen echt wel weer bij elkaar!

  en ik vind het knap dat er nu opeens zoveel mensen in de toko wonen..
  sjors lana wiet danny charlie valentijn nina noud..

Geef een reactie