• 29 april 2011
  • Redactie
  • 1

Terwijl heel Meerdijk lijkt te kampen met verscheurde relaties en verbroken familiebanden, komt er maandag een hoogtepunt voor Maxime Sanders. Maxime wordt namelijk weer verliefd. Het personage Maxime Sanders heeft maar een slecht liefdesleven, aangezien ze maar weinig relaties heeft gehad in Meerdijk.

In de aflevering van maandag zal echter Frederik zijn entree maken. Frederik zal het leven van Maxime compleet op zijn kop zetten. In zijn entree verteld hij haar over de mogelijkheden van zaken doen in het buitenland. Maxime raakt gefascineerd van de goede manieren van de gentleman en laat haar dan ook maar graag thuis brengen door Frederik. Eenmaal thuis wordt er al snel gezoend.

Echter blijft het niet bij een zoen… Zo was in de spoilers al te lezen dat Maxime Frederik in de loop van de week weer opnieuw tegen het lijf loopt, maar dit keer op een onverwachte plek! Is Frederik het werk van Ludo? Of is er gewoon echte liefde op haar pad gekomen? We zullen het binnenkort zien in GTST.

1 comment on “Nieuwe liefde voor Maxime in GTST

  1. Ik hoop dat Ludo hier iets mee te maken heeft, of Rosa & Lorena op de een of andere manier…
    Dat brengt weer een leuke impuls in een verhaallijn! 😀

Geef een reactie