• 28 april 2011
  • Redactie
  • 0

Groot nieuws voor alle GTST fans. Diverse GTST fansites zijn momenteel hard aan het werk om samen te voegen tot één groot GTST-netwerk. De community moet op 20 mei gerealiseerd zijn. Ook GTST Fanclub zal een grote rol spelen in deze grote fusie. In de fusie zullen diverse fansites samen gevoegd worden tot één grote fansite van Goede Tijden Slechte Tijden.

Welke GTST fansites er exact aan mee gaan werken wordt nader bekend gemaakt. Echter is al wel bekend dat het gaat om een groot GTST netwerk. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een grote nieuwe website, veel nieuwe rubrieken, maar ook veel achtergrondinformatie. Zeer uitgebreide biografieen van de karakters in GTST, maar ook uitgebreide beschreven verhaallijnen, foto’s en video’s van GTST zullen te vinden zijn op deze grootste fansite van GTST.

Op 20 mei moet het gehele project online gaan. De nieuwe GTST website kenmerkt zich vooral door de interactie met de bezoekers. Er zullen niet alleen meer berichten verschijnen, waarop bezoekers kunnen reageren, er komt een complete interactie. Met een grote redactie wordt er een forum ontwikkeld, waarin GTST fans samen zullen komen. Binnenkort leest u er alles over op de GTST Fanclub. Wat de naam wordt van het netwerk wordt ook pas later bekend gemaakt.

Geef een reactie