• 29 april 2011
  • Redactie
  • 1

Gisteren waren er weer buitenopnames. Elke donderdag worden er buitenopnames opgenomen voor GTST. Steeds vaker zijn in GTST buitenopnames te zien, via Twitter komen zo steeds meer tips binnen bij de redactie. Zo is er heel binnenkort een nieuw huwelijk in GTST. De opnames zijn namelijk gisteren gemaakt, op het strand.

De bron is een insider die zelf bij de opnames aanwezig was. Er wordt nog wel even geheim gehouden wie er met elkaar in het huwelijksbootje stappen, maar de geruchtenmachine draait inmiddels weer op volle toeren. Zouden het dan toch Noud en Nina zijn? Of Lorena en Jack? Of gaan Ludo en Janine weer trouwen? Zij hebben immers al eens eerder een intense scene gehad op een strand… Maar het kan ook het eerste homo huwelijk in Meerdijk worden!

Verschillende GTST acteurs waren aanwezig bij het huwelijk op het strand. Uit tweets van GTST-acteurs konden we op maken dat onder andere Marly van der Velden (Nina), Ferry Doedens (Lucas), Raynor Arkenbout (Edwin) en Lieke van Lexmond (Charlie) daarbij aanwezig waren. De opnames zouden op het strand van IJmuiden hebben plaats gevonden.

Ferry Doedens liet via Twitter weten:”We hebben het met zijn allen echt ijskoud! Brr… It’s a wrap, en het zand zit me echt overal! In m’n oren en schoenen.” Nu de opnames er op zitten zal het afwachten zijn. De aflevering wordt naar alle waarschijnlijkheid in de tweede week van juni uitgezonden.

1 comment on “Nieuw huwelijk in GTST

Geef een reactie