• 2 april 2011
 • Redactie
 • 8

Marlies van Alcmaer gaat een rol spelen in Goede Tijden Slechte Tijden, dat heeft RTL donderdag laten weten. De actrice zal de rol van Diana Beaumont, de adoptietante van Maxime Sanders, op zich nemen. Ellen Meijerse, programmacoördinator bij RTL, laat weten dat de rol voor veel opschudding zal zorgen en het personage een groot aandeel krijgt in de verhaallijn van Ludo en Maxime.

“De gastrol kwam geheel toevallig op mijn pad. De laatste jaren heb ik het rustiger aangedaan en werd ik nog zelden voor rollen gevraagd.” vertelt Marlies van Alcmaer. Oud-collega Joep Sertons, die de rol van Anton Bouwhuis in GTST speelt bracht haar op de hoogte. “Toen ik hoorde wat de rol inhield, was ik meteen enthousiast. Na een aantal castings werd ik uitgekozen. Ondanks dat ik een aantal jaren weinig acteerwerk heb gedaan, bevalt het me uitstekend op de set. Het is ook bijzonder interessant om met mijn jarenlange ervaring tips te geven aan jonge acteurs.” aldus Marlies.

Van Alcmaer kreeg landelijke bekendheid met haar rol als Emma Noordermeer in de RTL-serie Westenwind. Ook speelde ze rollen in Spijkerhoek en Zoop. Wanneer Diana Beaumont voor het eerst in GTST te zien zal zijn is nog niet bekend.

8 comments on “Marlies van Alcmaer in GTST

 1. Een aanwinst voor GTST, ze was briljant als Emma Noordermeer.
  Ben ook verheugd dat ze te maken krijgt met Ludo (Erik de Vogel), naar mijn mening, de beste acteur uit GTST.
  GTST is meestal zeer voorspelbaar, met uitzondering van de familie Sanders scènes, alleen Maxime Sanders is altijd op dezelfde manier aan het ‘manipuleren’ & ‘stoken’.
  Komt ook altijd op de juiste momenten binnen, maar het is dan ook een soap.
  Erger me wel vaak aan die irritante Lieke van Lexmond, die echt niet kan acteren.
  Mijn favorieten zijn toch wel de personages: Ludo Sanders, Jef Alberts, Anton Bouwhuis, Jack van Houten & Lucas Sanders.
  En Sjors is natuurlijk een schatje & een heel mooi meiske.
  Oja, Rikki mag er ook wezen.
  Ben nog wel een beetje boos over het feit dat Rutger Goedhart (Edwin Rutten) geen vaste rol heeft gekregen.
  En Rik moet Danny eens op z’n muil slaan!
  Dat is mijn mening en daar zult u het mee moeten doen, ik sluit de hoorzitting!

Geef een reactie