• 16 april 2011
  • Redactie
  • 0

Mark van Eeuwen heeft zich in 100 dagen helemaal in vorm getraind. De acteur heeft zelfs een sixpack door al zijn werk. Mark heeft mogen trainen met fitnessexpert Guy van der Reijden, die bekende Nederlanders als Lieke van Lexmond en Froukje de Both traint.

Speciaal voor de cover van Men’s Health wou Van der Reijden samen met Mark van Eeuwen bewijzen dat het mogelijk is een gespierd lichaam te krijgen in honderd dagen. “Het was zwaar, maar ik heb het wel gehaald.” zegt Mark. De acteur is heel blij met zijn nieuwe lichaam en wil hem dan ook graag op de cover. Toch had hij het niet verwacht dat hij zo’n resultaat zou boeken. “Ik had nooit gedacht dat het mogelijk zou zijn om in zo’n korte tijd zo’n goed lichaam te krijgen.” aldus Mark van Eeuwen.

Geef een reactie